Wednesday, May 18, 2011

AMBIL TINDAKAN TERHADAP ZURAIDAH THE PIGGY!

SALAM 1 MALAYSIA...


Tadi kawan i tunjuk kat I youtube si zuraidah pkr yang very rude menghina mahkamah. Kan I dah kata pada u all semua yang balaci bang nuar ni akan buat apa saja untuk menegakkan kemungkaran bang nuar. I rasa kerajaan perlu ambil tindakan pada si zuraidah ni yang terlalu celupar memaki mahkamah sehingga menggelarkan mahkamah anak babi (pandikutty). Not just that, she really insane bila dia dare maki perdana menteri secara terbuka dan jelas dengan mengatakan najib anak babi (najib pandikutty). 


Wau! If our government tak buat anything about this, I yakin gelombang kurang ajar yang lebih besar akan dilakukan oleh all this monkeys! So stupid! I just nak tanya one thing pada hounted face zuraidah mak lampir ni, dia buat tu kerana betul-betul mengakui yang bang nuar tu pejuang tulen ke atau kerana takut tak dapat lagi jadi YB pas ni?


Ala....orang macam dia ni humban masuk kandang babi, nanti babi akan kata "oh ni lah manusia yang menjerit-jerit melaungkan nama aku ya! heheeeee.....ada gak manusia bodoh macam ni! hehee.....anak babi! Siapa? Zuraidah The Piggy!


Baca blog ni. Best gak tajuk dia zuraidah pandikutty!

2 comments: