Monday, May 16, 2011

BANG NUAR KE PENJARA KE HARI NI?

HAI! SALAM TO YOU ALL!
Dah lama i x menulis blog ni. I sibuk dengan kerja yang berlambak. Ni baru ada kelapangan skit. Apapun, hari-hari i pantau perkembangan abang nuar i tu. heheee... hari ni abang nuar akan dapat tahu keputusan mahkamah sama ada bang nuar bersalah atau tidak. 
Tapi i yakin, bang nuar meroyan kuasa ni mesti dah get ready dengan tentera upahannya yang akan buat kacau gile babi bila bang nuar dijatuhkan hukuman masuk penjara semula. Maklumlah, they all ni memang suka buat kerja macam tu konon atas nama keadilan. Bang nuar tahu dia ada pengaruh besar dan dia tahu dia akan dilindungi oleh bonzer-bonzer yang bonzai! hahahaha....


Apapun kita tunggu keputusan hakim. Sebenarnya i risau ni, i bukan risau bang nuar jadi banduan ke tak tapi i risau penyokong-penyokong bodohnya nanti akan berperang bermatian dengan kerajaan kerana kerajaan menegakkan keadilan. Yang susah adalah rakyat. Yang seronok adalah apek lim dua beranak dan sekutu mereka yang memang sangat suka tengok DS Najib dan UMNO di belasah sebegitu rupa. 


Kenapa they all suka tengok penyokong bang nuar mengaruk? Sebab they all boleh tumpang hasut lagi sampai orang melayu jadi balaci di bumi sendiri hanya kerana bang nuar! Auwwwwww!!!! Ngeri I!

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete