Wednesday, May 18, 2011

AMBIL TINDAKAN TERHADAP ZURAIDAH THE PIGGY!

SALAM 1 MALAYSIA...


Tadi kawan i tunjuk kat I youtube si zuraidah pkr yang very rude menghina mahkamah. Kan I dah kata pada u all semua yang balaci bang nuar ni akan buat apa saja untuk menegakkan kemungkaran bang nuar. I rasa kerajaan perlu ambil tindakan pada si zuraidah ni yang terlalu celupar memaki mahkamah sehingga menggelarkan mahkamah anak babi (pandikutty). Not just that, she really insane bila dia dare maki perdana menteri secara terbuka dan jelas dengan mengatakan najib anak babi (najib pandikutty). 


Wau! If our government tak buat anything about this, I yakin gelombang kurang ajar yang lebih besar akan dilakukan oleh all this monkeys! So stupid! I just nak tanya one thing pada hounted face zuraidah mak lampir ni, dia buat tu kerana betul-betul mengakui yang bang nuar tu pejuang tulen ke atau kerana takut tak dapat lagi jadi YB pas ni?


Ala....orang macam dia ni humban masuk kandang babi, nanti babi akan kata "oh ni lah manusia yang menjerit-jerit melaungkan nama aku ya! heheeeee.....ada gak manusia bodoh macam ni! hehee.....anak babi! Siapa? Zuraidah The Piggy!


Baca blog ni. Best gak tajuk dia zuraidah pandikutty!

3 comments:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete